Ден на отворени врати

Имаме удоволствието да Ви поканим на Ден на отворени врати на 19 май 2018 година от 12:00 в Гребен канал Пловдив, Хангар № 3 и силова зала „Чипилски“ под хангари, с което клубът ще се включи в Световния ден на предизвикателството. Ще представим началното обучение за деца и спортно-тренировъчния процес.

Световният ден на предизвикателството е проява от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА и се провежда ежегодно от 1983 година през месец май в над 120 страни на всички континенти. В България събитието е част от Националната програма за физическа активност и развитие на българското население „БУЛФАР“ на Българска асоциация спорт за всички и е посветено на 17 май – Ден на българския спорт.

За първа година „Пловдив спортува 2018“ ще стане част от инициативата „България спортува 2018“. Официалното откриване е от 10:00 на алеята зад Младежки център Пловдив.

Безплатни тренировки


Като част от инициативата Дни на отворени врати, тренировките по кану-каяк в Деня на българския спорт 17 май ще са безплатни!

Повече информация можете да получите от нашия треньор Георги Трихов на телефон 088 404 78 07.

Към събитието във facebook.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *